Οι προηγούμενες διοργανώσεις

Για πέντε χρόνια τα e-volution awards επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν & ηλεκτρονικό εμπόριο.

e-volution awards 2016

Οι καλύτερες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και το ηλεκτρονικό επιχειρείν «φωτίστηκαν» την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015, στα Lighthouse e-volution awards 2016, ενώ το Public.gr απέσπασε τη διάκριση του καλύτερου ελληνικού e-shop και ετοιμάζει βαλίτσες για Βαρκελώνη.

e-volution awards 2016 (.pdf) Δείτε φωτογραφίες στο flickr

Σε μία γρήγορη, ζωντανή και μεστή τελετή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015, η απονομή των Lighthouse e-volution awards 2016, στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, επιβραβεύοντας τις καλύτερες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν. Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η βράβευση του Public.gr ως το καλύτερο ελληνικό e-shop. Πρόκειται για το νέο βραβείο που θεσμοθετήθηκε για πρώτη φορά φέτος, σε συνεργασία με τον GRECA, και στέλνει το ελληνικό e-shop στα European E-Commerce Awards στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο του παγκόσμιου συνεδρίου ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για πέμπτη συνεχή χρονιά από την Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του GRECA.

e-volution awards 2015

Τη δυναμική ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου και επιχειρείν στη χώρα μας, ανέδειξε στις 4 Δεκεμβρίου 2014 με τον καλύτερο τρόπο η τελετή απονομής των e-volution awards, που πραγματοποιήθηκαν για 4η συνεχή χρονιά.

e-volution awards 2015 (.pdf)

Σε ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε στις 4 Δεκεμρβίου 2014 η τελετή απονομής των βραβείων e-volution awards 2015, του θεσμού που για 4η συνεχή χρονιά, ανέδειξε τις καλύτερες πρακτικές της ελληνικής αγοράς σε ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν. Στο ασφυκτικά γεμάτο λόγω της ιδιαίτερα μεγάλης προσέλευσης, GOTHAM City Stage, παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν, οι οποίες διακρίθηκαν μέσω της αδιάβλητης διαδικασίας αξιολόγησης από την κριτική επιτροπή. Τα βραβεία διοργανώνει η εταιρεία Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάθε χρόνο, ο θεσμός των e-volution awards αναπτύσσεται με σημαντικούς ρυθμούς τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά, σηματοδοτώντας το γεγονός ότι ο κλάδος όχι μόνο αυξάνεται αλλά και ωριμάζει.

e-volution awards 2014

Σύσσωμη η αγορά του ηλεκτρονικού επιχειρείν παρευρέθηκε την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013, στην τελετή απονομής των e-volution awards 2014, η οποία πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, μέσα σε ένα ιδιαίτερα αισιόδοξο και εορταστικό κλίμα.

e-volution awards 2014 (.pdf) Δείτε φωτογραφίες στο flickr

Στην τελετή των βραβείων, τα οποία διοργανώνουν η εταιρεία Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν, οι οποίες διακρίθηκαν μέσω της αδιάβλητης διαδικασίας αξιολόγησης από την κριτική επιτροπή.

e-volution awards 2013

Τα e-volution awards αποτελούν το μοναδικό και σημαντικότερο διαγωνισμό με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν. Τη μεγάλη απήχηση της πρώτης διοργάνωσης το 2012, ακολούθησαν τα e-volution awards του 2013, τα οποία επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο την ανερχόμενη δυναμική του ηλεκτρονικού επιχειρείν στην Ελλάδα.

e-volution awards 2013 (.pdf)

e-volution awards 2012

Σύσσωμη η αγορά του ηλεκτρονικού επιχειρείν παρευρέθηκε τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011 στην τελετή απονομής των e-volution awards 2012, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, μέσα σε ένα ιδιαίτερα εορταστικό και αισιόδοξο κλίμα. Μεγάλοι νικητές των βραβείων ήταν οι εταιρείες Πλαίσιο Computers με 2 βραβεία στις κατηγορίες «Συνδυασμός Ψηφιακού & Φυσικού Περιβάλλοντος» και «Design – Aesthetics» και 1 έπαινο στην κατηγορία «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις», Eurobank EFG με 1 βραβείο στην κατηγορία «Ασφάλεια – Πληρωμές» και 2 επαίνους στις κατηγορίες «Καινοτομία (Υπηρεσία-Προϊόν)» και «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις», η Winbank (Τράπεζα Πειραιώς) με ένα βραβείο στην κατηγορία «Καινοτομία (Υπηρεσία-Προϊόν)» και 2 επαίνους στις κατηγορίες «Εμπειρία Πελατών» και «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προς Καταναλωτές». Τέλος 3 διακρίσεις έλαβε και η Χρυσή Ευκαιρία, λαμβάνοντας το βραβείο στην κατηγορία «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες προς Καταναλωτές» και 2 έπαινους στις κατηγορίες «Συνδυασμός Ψηφιακού & Φυσικού Περιβάλλοντος» και «Usability».

e-volution awards 2012 (.pdf)

Συνδιοργάνωση

Boussias Communications ELTRUN

Official Publication

Marketing Week

Υπο την αιγίδα

GRECA

Χορηγός Τίτλου

Lighthouse

Η Lighthouse είναι μία πρωτοπόρος εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών e-commerce και παροχής performance marketing υπηρεσιών στην Ελλάδα, με συνεχή ανάπτυξη εδώ και 15 χρόνια. Σήμερα διαχειρίζεται εκατοντάδες e-shops, websites και performance digital marketing λογαριασμούς, για market-leading brands, από όλους σχεδόν τους κλάδους της αγοράς. Η πλατφόρμα της, το “VENDD Enterprise E-commerce Suite” εσωκλείει την συσσωρευμένη τεχνογνωσία και εμπειρία ετών, παρέχοντας ένα μοναδικό σετ προχωρημένων λειτουργιών και δυνατοτήτων για τα πιο απαιτητικά ηλεκτρονικά καταστήματα, σε διεθνές επίπεδο.

Ανάμεσα στους πελάτες της συγκαταλέγονται εταιρείες οπως τα Jumbo, ο ΟΤΕ, η Intersport, η ΕΚΟ, Ο Καυκάς, η ΑΕΚ, η AMPNI, ο όμιλος FFGroup και πολλοί άλλοι οργανισμοί και εταιρείες της ελληνικής και διεθνούς αγοράς.

Για περισσότερες πληρφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.lighthouse.gr

Χρυσός Χορηγός

ACS

Η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Α.E.E., εταιρεία του Ομίλου Quest, λειτουργεί στην Ελληνική αγορά από το 1981. Αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της, διακινώντας ετησίως πάνω από 48 εκατομμύρια αποστολές, από το σύνολο των υπηρεσιών της (courier και post). Η εταιρεία διαθέτει το μεγαλύτερο αυτόνομο δίκτυο στην Ελλάδα, με περισσότερα από 450 σημεία εξυπηρέτησης (σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία), ενώ έχει αναπτύξει την αρτιότερη οργάνωση και τεχνογνωσία στο χώρο της, με τις πιο σύγχρονες υποδομές σε μηχανογραφικό εξοπλισμό και αυτόματα συστήματα διαλογής/παρακολούθησης των αποστολών.

Στο πλαίσιο των συνεχών επενδύσεων που υλοποιεί σε νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες, η ACS παρέχει στα ηλεκτρονικά καταστήματα τις παρακάτω λύσεις: (α) τη νέα web mobile εφαρμογή ανακατεύθυνσης αποστολών “ACS ReDirect”, για να επιλέγει ο πελάτης του e-shop νέα ημέρα ή νέο σημείο παραλαβής της παραγγελίας του, όταν δεν μπορεί να είναι σπίτι για να την παραλάβει. (β) τα νέα σημεία παραλαβής/παράδοσης αποστολών "ACS Smart Point" σε επιλεγμένα πρατήρια καυσίμων της Shell, όπου ο πελάτης του e-shop θα μπορεί στο δικό του χρόνο να παραλαμβάνει τις παραγγελίες του. (γβ) τις νέες οικονομικές υπηρεσίες εξωτερικού "ACS EU & Cyprus Economy", με χρεώσεις έως και 70% φθηνότερα σε σχέση με τις τιμές της ταχυδρομικής αγοράς και online παρακολούθηση των παραγγελιών σε πραγματικό χρόνο. (γδ) την Αναβαθμισμένη Υπηρεσία Αντικαταβολής ACS, με άμεση ηλεκτρονική κατάθεση των εισπράξεων σε τραπεζικό λογαριασμό και αυτόματη ενημέρωση του e-shop μέσω e-mail. (εδ) τα καινοτομικά εργαλεία "ACS Web Business Tools", που παρέχουν εντελώς δωρεάν την αυτοματοποίηση των αποστολών ενός e-shop, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα και την επισκεψιμότητα του.

Περισσότερες πληροφορίες για την ACS στο www.acscourier.gr

Με την υποστήριξη