Κριτική Επιτροπή

Η κριτική επιτροπή φέτος διευρυμένη, καθώς -εκτός από εμπειρογνώμονες του χώρου, καθηγητές Πανεπιστημίων και εκπροσώπους των φορέων που υποστηρίζουν τη διοργάνωση- συμμετέχουν ειδήμονες της αγοράς, στελέχη από e-commerce sites και agencies.

Γεώργιος Δουκίδης
Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου ELTRUN, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Φώτης Αντωνόπουλος
Πρόεδρος, GRECA

Αδάμ Βρεχόπουλος
Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας, Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Παναγιώτης Κουρουθανάσης
Επίκουρος Καθηγητής Πληροφοριακών Συστημάτων και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τμήμα Πληροφορικής, Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Γιώργος Λεκάκος
Αναπληρωτής Καθηγητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Δημήτρης Πλαγιάννης
Corporate Strategy Advisor, Mellon Group & Γενικός Γραμματέας & Έφορος μελών, ΕΙΠ της ΕΕΔΕ

Γιάννης Σύρρος
Γενικός Διευθυντής, ΣΕΠΕ

Νίκος Φαλδαμής
Πρόεδρος, HePIS

Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη
eCommerce Coordinator ELTRUN, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Επιτροπή Experts

Νίκος Βαρβαδούκας
Board Member GRECA, Marketing & e-Commerce Professional

Μαρίνα Βασιλαρά
e-Business Director, APIVITA

Αλέξανδρος Ερμάν
Συνιδρυτής, Snatch.gr (Digilex)

Πάνος Κοντόπουλος
CEO and Co-Founder, Wedia Digital Marketing Agency

Ηλίας Μακρής
E-commerce Manager, PHARMACY295

Στέλιος Πετρίδης
General Manager, Converge ICT Services & Solutions

Γιώργος Σωτηρόπουλος
Co-founder – Client Services Director, Linkwise

Μιχάλης Τσικνάκης
Γενικός Διευθυντής, ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΟΡ

Αποστόλης Τσολακίδης
Head of Digital, Pizzafan.gr

Στέφανος Φαλκονάκης
Senior Product Manager, Digital – Vodafone

Συνδιοργάνωση

Boussias Communications ELTRUN

Official Publication

Marketing Week

Υπο την αιγίδα

GRECA

Χορηγός Τίτλου

Lighthouse

Η Lighthouse είναι μία πρωτοπόρος εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών e-commerce και παροχής performance marketing υπηρεσιών στην Ελλάδα, με συνεχή ανάπτυξη εδώ και 15 χρόνια. Σήμερα διαχειρίζεται εκατοντάδες e-shops, websites και performance digital marketing λογαριασμούς, για market-leading brands, από όλους σχεδόν τους κλάδους της αγοράς. Η πλατφόρμα της, το “VENDD Enterprise E-commerce Suite” εσωκλείει την συσσωρευμένη τεχνογνωσία και εμπειρία ετών, παρέχοντας ένα μοναδικό σετ προχωρημένων λειτουργιών και δυνατοτήτων για τα πιο απαιτητικά ηλεκτρονικά καταστήματα, σε διεθνές επίπεδο.

Ανάμεσα στους πελάτες της συγκαταλέγονται εταιρείες οπως τα Jumbo, ο ΟΤΕ, η Intersport, η ΕΚΟ, Ο Καυκάς, η ΑΕΚ, η AMPNI, ο όμιλος FFGroup και πολλοί άλλοι οργανισμοί και εταιρείες της ελληνικής και διεθνούς αγοράς.

Για περισσότερες πληρφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.lighthouse.gr

Χρυσός Χορηγός

ACS

Η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Α.E.E., εταιρεία του Ομίλου Quest, λειτουργεί στην Ελληνική αγορά από το 1981. Αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της, διακινώντας ετησίως πάνω από 48 εκατομμύρια αποστολές, από το σύνολο των υπηρεσιών της (courier και post). Η εταιρεία διαθέτει το μεγαλύτερο αυτόνομο δίκτυο στην Ελλάδα, με περισσότερα από 450 σημεία εξυπηρέτησης (σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία), ενώ έχει αναπτύξει την αρτιότερη οργάνωση και τεχνογνωσία στο χώρο της, με τις πιο σύγχρονες υποδομές σε μηχανογραφικό εξοπλισμό και αυτόματα συστήματα διαλογής/παρακολούθησης των αποστολών.

Στο πλαίσιο των συνεχών επενδύσεων που υλοποιεί σε νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες, η ACS παρέχει στα ηλεκτρονικά καταστήματα τις παρακάτω λύσεις: (α) τη νέα web mobile εφαρμογή ανακατεύθυνσης αποστολών “ACS ReDirect”, για να επιλέγει ο πελάτης του e-shop νέα ημέρα ή νέο σημείο παραλαβής της παραγγελίας του, όταν δεν μπορεί να είναι σπίτι για να την παραλάβει. (β) τα νέα σημεία παραλαβής/παράδοσης αποστολών "ACS Smart Point" σε επιλεγμένα πρατήρια καυσίμων της Shell, όπου ο πελάτης του e-shop θα μπορεί στο δικό του χρόνο να παραλαμβάνει τις παραγγελίες του. (γβ) τις νέες οικονομικές υπηρεσίες εξωτερικού "ACS EU & Cyprus Economy", με χρεώσεις έως και 70% φθηνότερα σε σχέση με τις τιμές της ταχυδρομικής αγοράς και online παρακολούθηση των παραγγελιών σε πραγματικό χρόνο. (γδ) την Αναβαθμισμένη Υπηρεσία Αντικαταβολής ACS, με άμεση ηλεκτρονική κατάθεση των εισπράξεων σε τραπεζικό λογαριασμό και αυτόματη ενημέρωση του e-shop μέσω e-mail. (εδ) τα καινοτομικά εργαλεία "ACS Web Business Tools", που παρέχουν εντελώς δωρεάν την αυτοματοποίηση των αποστολών ενός e-shop, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα και την επισκεψιμότητα του.

Περισσότερες πληροφορίες για την ACS στο www.acscourier.gr

Με την υποστήριξη